Σοκ στις γαλλικές εκλογές: Βουλευτής του Μακρόν πέθανε κατά τη διάρκεια ομιλίας της [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στις γαλλικές εκλογές: Βουλευτής του Μακρόν πέθανε κατά τη διάρκεια ομιλίας της [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ασύλληπτη τραγωδία συνέβη σε ανοιχτή ομιλία υποστηρικτών του Εμάνουελ Μακρόν, όταν η υποψήφια βουλευτής του κόμματος του, η 50χρονη Κορίν Ερέλ άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στην εξέδρα.

Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε πάνω στο βήμα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Η Κορίν Ερέλ εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής το 2007 και ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος αλλά τον Μάρτιο του 2016, προσχώρησε στο «στρατόπεδο» του Μακρόν, τον οποίο μάλιστα υποστήριζε θερμά.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ και στον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει «Ήταν πλήρως αφοσιωμένη στο βουλευτικό της έργο και βρισκόταν πάντα κοντά στον κόσμο».

O Εμάνουελ Μακρόν με τη σειρά του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω Twitter, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα ότι είναι στενοχωρημένος για τα νέα του θανάτου της Κορίν Ερέλ, η οποία ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμη.

Bouleversé par le décès de Corinne Erhel, à nos côtés depuis la première heure. Pensées pour son conjoint et ses proches.

Η ίδια ωστόσο έχει γράψει ιστορία την γαλλική βουλή, όταν σε μία ομιλία της απλά δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία Εκλογές μακρον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ