Τρεις και ο... Παπαδημητρίου -Μόλις 40 άτομα παρακολούθησαν ομιλία του υπ. Οικονομίας στην Κοζάνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρεις και ο... Παπαδημητρίου -Μόλις 40 άτομα παρακολούθησαν ομιλία του υπ. Οικονομίας στην Κοζάνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν ομιλία του υπουργού Οικονομίας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το kozanimedia.g ούτε λίγο ούτε πολύ, μόλις σαράντα άτομα έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ Κοζάνης, για να ακούσουν τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου στην ομιλία του με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση – Ανάπτυξη – Εξωδικαστικός Συμβιβασμός». Μάλιστα, αν αφαιρέσει κανείς βουλευτές, περιφερειακούς συμβούλους της συμπολίτευσης και…αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης, τότε ο αριθμός αυτός γίνεται ακόμη μικρότερος!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ