Η πρώτη βόλτα του Ακη, σήμερα το πρωί, παρέα με τη Βίκυ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη βόλτα του Ακη, σήμερα το πρωί, παρέα με τη Βίκυ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες του ώρες εκτός των φυλακών απολαμβάνει, έπειτα από 5 χρόνια εγκλεισμού, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός, εμφανώς καταβεβλημένος μετά και τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και εμφανώς αδυνατισμένος, βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σωφρονιστικό ίδρυμα για να μεταβεί στην οικία που μένει η σύζυγός του με το παιδί τους, στο Χαλάνδρι.

«Είναι σημαντική μέρα για μένα, έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην υπουργού βγαίνοντας από τον Κορυδαλλό και καθώς έμπαινε στο αμάξι που τον οδήγησε στο σπίτι της συζύγου του στο Χαλάνδρι. Στη συνέχεια και όταν έφθασε στο σπίτι του ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε στο μπαλκόνι για να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους και τον κόσμο.

Σήμερα ο πρώην υπουργός έκανε και την πρώτη του έξοδο από το σπίτι, αφού επέλεξε να πάει στο σχολείο τον γιο του με τη συνοδεία της συζύγου του. «Η Βίκυ είναι ο βράχος της οικογένειάς μου. Μας έχει εισαγάγει τους τελευταίους μήνες στο καλύτερο αποτέλεσμα», ήταν το σχόλιο του πρώην υπουργού σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τη Βίκυ Σταμάτη.

Παράλληλα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος πρόσθεσε ότι ο γιος του ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένος που τον πήγε ο μπαμπάς του σχολείο και δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω.

Πηγή βίντεο: enikos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλάκιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ