Τις επόμενες ημέρες κρίνεται αν θα προφυλακιστεί ο Παπαγεωργόπουλος - iefimerida.gr

Τις επόμενες ημέρες κρίνεται αν θα προφυλακιστεί ο Παπαγεωργόπουλος

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μαύρη τρύπα των 51,4 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει φέρει τον πρώην δήμαρχο της πόλης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί. Η ποινική τύχη του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του για τον αν ο κ. Παπαγεωργόπουλος θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή -όπως έχει προτείνει ο εισαγγελέας κ. Αχιλλέας Ζήσης- ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Με πρότασή του ο εισαγγελέας έδειξε ήδη τον δρόμο προς τη φυλακή στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον κ. Ζήση πάντως στο εδώλιο θα πρέπει να καθίσουν συνολικά 18 κατηγορούμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο στενός του συνεργάτης -και ήδη προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση- πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, αλλά και οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών Θεόδωρος Αθανάσαρος, Αναστάσιος Γερογιάννης και Μιχάλης Ζορπίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ