Τελικός Κυπέλλου χωρίς άδεια λειτουργίας στο γήπεδο - 15 «προαπαιτούμενα» - iefimerida.gr

Τελικός Κυπέλλου χωρίς άδεια λειτουργίας στο γήπεδο - 15 «προαπαιτούμενα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σήριαλ γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται. Αν και στην τελευταία σύσκεψη αποφασίστηκε ο τελικός να ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου όπως είχε προγραμματιστεί, το γήπεδο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα άδεια λειτουργίας.

Με έγγραφό της, η Περιφέρεια Μαγνησίας ζήτησε να ολοκληρωθούν 15 έργα στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να εκδώσει άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων του γηπέδου ώστε αυτό να φιλοξενήσει νόμιμα τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Αν δεν επιλυθούν όλα αυτά τα ζητήματα εγκαίρως, τότε η τεχνική επιτροπή ελέγχου αθλητικών εγκαταστάσεων δεν θα χορηγήσει άδεια λειτουργίας της εγκατάστασης. Οι εργασίες που κρίνονται απαραίτητες αφορούν ζητήματα όπως η τοποθέτηση καθισμάτων, μεταλλικών πορτών, πλεγμάτων, καμερών και συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες που απομένουν, πολύ δύσκολα θα ετοιμαστούν όλα όσα απαιτούνται, κάτι που σημαίνει πως το γήπεδο είναι πολύ πιθανό να φιλοξενήσει τον τελικό χωρίς άδεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τελικός κυπέλλο αεκ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ