Τεράστιος Μπουφόν: Εδωσε τη φανέλα του στον «γιο» του - Αποκάλυψε τον λόγο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τεράστιος Μπουφόν: Εδωσε τη φανέλα του στον «γιο» του - Αποκάλυψε τον λόγο [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο διαφορετικές γενιές ποδοσφαίρου συγκρούστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο «Λουί Ντε». Ο Τζίτζι Μπουφόν της Γιουβέντους απέναντι στον Κιλιάν Εμπαπέ της Μονακό. Στο τέλος, τους ένωσε η κίνηση του αρχηγού της Γιούβε.

Συνηθίζεται μετά το τέλος κάθε σπουδαίας αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αλλάζουν φανέλες.

Ο Μπουφόν μετά το τελευταίο σφύριγμα στη νίκη της ομάδας του επί της Μονακό, πήγε στον Κίλιαν Εμπαπέ, το νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αντάλλαξε μαζί του φανέλα.

Ο 39χρονος Ιταλός πορτιέρε απέναντι στον 19χρονο άσο της Μονακό, ο οποίος θα μπορούσε άνετα να είναι και γιος του.

«Στόχος μου είναι να αποδεικνύω καθημερινά πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου σε μία κατάσταση, όπου οι φίλαθλοι θα είναι στεναχωρημένοι που αποχωρώ απ' τη δράση... Είμαι χαρούμενος που ανταλλάσσω φανέλες, καθώς είναι μία ένδειξη σεβασμού. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ζήτησα από κάποιον να ανταλλάξουμε φανέλες και μου απάντησε αρνητικά. Νευρίασα και έτσι αποφάσισα, αν ποτέ γινόμουν σπουδαίος παίκτης, πως δεν θα είχα αυτή την ντροπιαστική συμπεριφορά. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ήταν» δήλωσε ο Μπουφόν αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον σπουδαίο χαρακτήρα του.

Ο ίδιος πιάστηκε από την κάμερα μάλιστα στο φινάλε του ματς να ψάχνει στις κερκίδες την σύντροφό του Ιλάρια Ντ'Αμίκο και όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση απάντησε χαμογελώντας «Είναι ό,τι πιο όμορφο να μοιραζόμαστε τη χαρά με τους ανθρώπους μας. Με την οικογένειά μας, τις συντρόφους μας. Είναι κάτι που μου δίνει ακόμη περισσότερη ευτυχία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ