Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου: Παραγγελία για στήριξη στην οικογένεια της μικρής Στέλλας - iefimerida.gr

Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου: Παραγγελία για στήριξη στην οικογένεια της μικρής Στέλλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξη της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κ. Ξένης Δημητρίου θα δεχθεί η οικογένεια της γυναίκας που έχασε το παιδί της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Μία ημέρα μετά την προφυλάκιση του 61χρονου πρώην αστυνομικού που κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της 6χρονης Στέλλας, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, με παραγγελία της, ζητεί την συνδρομή της Εισαγγελίας Ανηλίκων, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια της.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την φροντίδα του δίδυμου αδελφού της Στέλλας, τον μικρό Μάριο αλλά και να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί (κυρίως ψυχολογικά) τη μητέρα της.

Επιπλέον, η κ. Δημητρίου στην παραγγελία της αναφέρει ότι πρέπει ο αρμόδιος εισαγγελέας να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες για τη φροντίδα και άλλων ανήλικων παιδιών της οικογένειας, στην περίπτωση που υπάρχουν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ