Λαμία: Στο ψυχιατρείο ο 39χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση του 2χρονου αγοριού - iefimerida.gr

Λαμία: Στο ψυχιατρείο ο 39χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση του 2χρονου αγοριού

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε με απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας, Νικήτα Θεολογίτη, ο 39 χρόνος πατέρας του 2χρονους αγοριού, μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, το 2χρονο αγοράκι που οδηγήθηκε από τον πατέρα του με υποθερμία στο νοσοκομείο Λαμίας, έφερε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά και καψίματα από πούρο στα πόδια.

Ο εισαγγελέας διατάξει τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο, αφού προηγήθηκε εξέταση του πατέρα από δύο ψυχιάτρους στο νοσοκομείο της Λαμίας, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι ο 39χρόνος έχει ανάγκη θεραπείας σε ειδικό ίδρυμα.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το ζευγάρι από την Αθήνα επέστρεφε από το τριήμερο και στάθμευσε σε ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα.

Γύρω στις 11:00΄ το βράδυ η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δεν νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους να πάει μια βόλτα. Ενώ η μητέρα όλες αυτές τις ώρες κοιμόταν, ο πατέρας βρέθηκε στις 3:30΄ τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων, δίπλα στη θάλασσα να ζητά βοήθεια από περαστικούς για να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν.

Δεν είναι γνωστό αν είχε βουτήξει το παιδί στη θάλασσα, ωστόσο το 2χρονο αγοράκι έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε επίσης εκδορές και μώλωπες.

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη από τις 11:00΄ το βράδυ, που έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μέχρι τις 3:30΄ τα ξημερώματα, που εντοπίστηκε στην παραλία στην παραπάνω κατάσταση.

Περίπου στις 4:30' σήμερα τα ξημερώματα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το 2χρονο αγοράκι το οποίο είχε υποθερμία και ήταν χτυπημένο.

Το συνόδευε ο 39χρονος πατέρας ο οποίος όμως είχε περίεργη συμπεριφορά, ενώ στις ερωτήσεις των γιατρών έδινε επίσης περίεργες και ασαφείς απαντήσεις του τύπου: «Πήγαμε μια βόλτα με το παιδί, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε...»

Οι γιατροί όπως ήταν φυσικό ενημέρωσαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 39χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Τότε με εντολή του κ. Θεολογίτη ο πατέρας τέθηκε υπό κράτηση, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που είχαν παραγγελθεί, ενώ ο ίδιος ο εισαγγελέας ζήτησε να συζητήσει με τη μητέρα του παιδιού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση περισσότερο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ