Την Πέμπτη στα εκδοτήρια 2.000 εισιτήρια της ΑΕΚ για τον τελικό - iefimerida.gr

Την Πέμπτη στα εκδοτήρια 2.000 εισιτήρια της ΑΕΚ για τον τελικό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες την Ένωση ενημέρωσαν πως τα 2.000 απ' τα 8.000 θα δοθούν στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα τους, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε στους οργανωμένους οπαδούς και κάποια λίγα στις ανάγκες της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει αύριο Πέμπτη 4 Μαϊου στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ από τις 12 το μεσημέρι και μέχρις εξαντλήσεως του περιορισμένου αριθμού τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας αφού η έκδοση του εισιτηρίου θα γίνει στο όνομα του κατόχου.

Kάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο. Ενημερώνουμε τους κατόχους διαρκείας ότι η κάρτα τους θα τρυπηθεί προληπτικά για την αποφυγή δεύτερης αγοράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τελικός εισιτήρια ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ