Φυλάκιζε, βίαζε και προωθούσε στην πορνεία τα θύματά του! - iefimerida.gr

Φυλάκιζε, βίαζε και προωθούσε στην πορνεία τα θύματά του!

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα ήταν ένας Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και εμπορία ανθρώπων με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση.

Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος άνδρας ήταν καταζητούμενος από τις βελγικές αρχές και συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς στην Κακαβιά, όταν από την Αλβανία προσπάθησε να περάσει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το βελγικό ένταλμα, κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, βιασμό και παράνομη παρακράτηση, πλαστογραφία, διευκόλυνση παράνομης εισόδου στη χώρα, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, επίθεση και βιαιοπραγία. Όλες αυτές οι πράξεις τελέστηκαν στο Βέλγιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσής του στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ