Μόλις 800 εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός για το Final 4 στην Πόλη - iefimerida.gr

Μόλις 800 εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός για το Final 4 στην Πόλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές, όπου η νίκη σήμανε και την πρόκριση στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης, άρχισε η αναζήτηση ενός εισιτηρίου για τους φίλους των ερυθρόλευκων.

Το Final 4 θα φιλοξενηθεί στο «Σινάν Ερντέμ», το οποίο έχει χωρητικότητα 14.867 θεατών ωστόσο μόνο το 80% θα διατεθεί στις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν αφού το υπόλοιπο 20% θα καταλήξει σε χορηγούς, αξιωματούχους και ΜΜΕ.

Πριν καν γίνουν πάντως γνωστές οι ομάδες, η Euroleague είχε αποφασίσει να δώσει 800 εισιτήρια στην κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες και τα υπόλοιπα τα διέθεσε ηλεκτρονικά στις 12 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Τα περισσότερα από αυτά κατέληξαν σε χέρια Τούρκων, οι οποίοι δεν θα ήταν χαμένοι αφού έτσι κι αλλιώς φιλοξενούσαν στην πατρίδα τους το Final-4.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως πέρα από τα 800 εισιτήρια που θα πάρουν από την Euroleague, θα καταφέρουν να έχουν περίπου 1.000 με 1.200 φίλους της ομάδας στις κερκίδες ενώ δεδομένο είναι πως θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας στους κατόχους διαρκείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός εισιτήρια FInal 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ