Σκέφτονται αναβολή του τελικού Κυπέλλου - Τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του - iefimerida.gr

Σκέφτονται αναβολή του τελικού Κυπέλλου - Τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και τα προβλήματα που υπάρχουν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κάποιες διαφοροποιήσεις ή ακόμη και αναβολή του αγώνα.

Το Πανθεσσαλικό αποτέλεσε την επιλογή της ΕΠΟ για να φιλοξενήσει τον σπουδαίο τελικό, ωστόσο στην πορεία προέκυψαν κάποια προβλήματα τα οποία οι άνθρωποι της ομοσπονδίας τρέχουν να τα λύσουν.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, τα κιγκλιδώματα που ζήτησε η αστυνομία και οι νεκρές ζώνες καθώς και το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι τα σημαντικότερα ενώ όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η αστυνομία ζήτησε να γίνει αλλαγή ώρας του τελικού.

Η προγραμματισμένη έναρξη είναι στις 20:30 όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία ζήτησε από την ΕΠΟ το ματς να διεξαχθεί στις 18:00 προκειμένου υπό το φως της ημέρας να έχει καλύτερο έλεγχο στη μετακίνηση των οπαδών.

Αυτό όμως δεν είναι μόνο απόφαση της ΕΠΟ αλλά και της Cosmote TV, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Κυπέλλου, χωρίς αυτή την στιγμή να προκύπτει κάποια πληροφόρηση για αλλαγή στην ώρα έναρξης.

Πάντως η εισήγηση των ανθρώπων της ΕΠΟ ήταν ο τελικός να αναβληθεί έως την ερχόμενη Τετάρτη στις 10 Μαΐου ώστε να λύσουν τα περισσότερα από τα προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ