Μάχη στο Πριγκιπάτο – Τα πιτσιρίκια της Μονακό κόντρα στη Γιουβέντους - iefimerida.gr

Μάχη στο Πριγκιπάτο – Τα πιτσιρίκια της Μονακό κόντρα στη Γιουβέντους

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου και η άλλη μια νεανική ομάδα, την οποία χαίρεσαι να παρακολουθείς. Η Μονακό υποδέχεται την Γιουβέντους (21:45, Cosmote Sport 1) στον 2ο ημιτελικό του Champions League, στο «Λουί Ντε».

Τα πιτσιρίκια του Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελούν τη μεγάλη φετινή έκπληξη. Η Μονακό απέκλεισε Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ, κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά μετά το 2004 στα ημιτελικά και ψάχνει τώρα το εισιτήριο για τον τελικό του Κάρντιφ.

Από την πλευρά της η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνει πλέον μια χαρακτηριστική συνέπεια με τα μεγάλα ραντεβού. Ψάχνει τον 2ο τελικό της τα τελευταία τρία χρόνια αφού το 2015 είχε ηττηθεί από την Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο.

Από την στιγμή που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει, με τον Τζίτζι Μπουφόν να ψάχνει το πρώτο Champions League της καριέρας του.

Η μοναδική σημαντική απουσία των Ιταλών είναι αυτή του τιμωρημένου Σάμι Κεντίρα.

Πιθανές Συνθέσεις
Μονακό: Σούμπασιτς – Μεντί, Τζέμερσον, Γκλικ, Τουρέ – Μπερνάρντο Σίλβα, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ – ΕμΜπαπέ, Φαλκάο
Γιουβέντους: Μπουφόν – Αλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο – Πιάνιτς, Μαρκίζιο – Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς – Ιγουαϊν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League γιουβεντος Μονακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ