Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τις αδυναμίες της: Τι είναι το vegan leather [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τις αδυναμίες της: Τι είναι το vegan leather [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το κόλλημά της για τα παντελόνια που έχουν κατασκευαστεί από vegan leather και την αγάπη της για ένα καλοψημένο κοτόπουλο μίλησε σε συνέντευξή της η Μέγκαν Μαρκλ, η ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η συνέντευξη δημοσιεύεται στο περιοδικό Good Housekeeping και σε αυτή η σταρ του Suits εξηγεί ότι προσπαθεί να βάλει λίγο από την προσωπικότητά της στα ρούχα που φορά στον ρόλο της.

«Η γκαρνταρόμπα μου για τον ρόλο μου στο Suits δεν είναι σαν το Working Girl -το να ντύνεσαι για τη δουλειά δεν χρειάζεται να είναι τόσο στην τρίχα αυτές τις μέρες. Το κλειδί είναι να έχει τη δική σου άποψη σε αυτό. Προσωπικά αγαπώ τα cropped παντελόνια από vegan leather, ένα μπλέιζερ με υπέροχη εφαρμογή και ένα πουκάμισο», εξηγεί η Μέγκαν Μάρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τις αδυναμίες της: Τι είναι το vegan leather [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την ίδια στιγμή όμως που εξομολογείται την αγάπη της για το vegan leather, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ένα από τα αγαπημένα της φαγητά είναι ένα παραδοσιακό καλοψημένο κοτόπουλο, τονίζοντας ότι πρόκειται για το τέλειο πιάτο να πάει κανείς σε ένα πάρτι.

Η ηθοποιός που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και πιστεύεται ότι πέρασε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα με τον πρίγκιπα Χάρι στο σπίτι της στο Τορόντο συνεχίζει να εξυμνεί το αγαπημένο της φαγητό. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο (ή πιο εντυπωσιακό) από ένα τέλεια καλοψημένο κοτόπουλο», λέει εξηγώντας ότι το πηγαίνει στα τραπέζια που είναι καλεσμένη και έτσι κάνει πολλούς φίλους.

Στην ίδια συνέντευξη η Μέγκαν Μαρκλ εξηγεί πως τα έβγαζε πέρα πριν πάρει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο. «Εργαζόμουν ως καλλιγράφος σε γάμους και event -αυτή ήταν η συμπληρωματική μου δουλειά ενώ περνούσα από οντισιόν», λέει.«Νομίζω ότι οι χειρόγραφες σημειώσεις είναι μία χαμένη μορφή τέχνης. Όταν έκλεισα το πρώτο μου τηλεοπτικό σενάριο, ο πατέρας μου μού έγραψε ένα γράμμα που έχω ακόμα. Η ιδέα ότι κάποιος δίνει χρόνο για να γράψει κάτι σε χαρτί είναι πολύ ξεχωριστή».

Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τις αδυναμίες της: Τι είναι το vegan leather [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μιλώντας για το προσωπικό της blog το «The Tig» στο οποίο έδινε lifestyle και στυλιστικές επιλογές, και το οποίο όμως έκλεισε τον περασμένο μήνα, δημιουργώντας σάλο και έντονη φημολογία ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, η 25χρονη δήλωσε ότι αυτό ήταν η ευκαιρία της να επικοινωνεί άμεσα με τους θαυμαστές της αλλά και να μοιράζεται μία πιο αισιόδοξη θέαση του κόσμου.

Τι είναι το vegan leather

Το vegan leather είναι ένα υποκατάστατο δέρματος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ και ταπετσαριών. Οι λάτρεις του vegan leather υποστηρίζουν ότι δεν ξεχωρίζει από το αληθινό δέρμα και ότι είναι φθηνότερο στην κατασκευή.

Ενώ το vegan leather κατασκευάζεται από φελλό ή έχει βάση το φύλλο, τα περισσότερα faux δέρματα κατασκευάζονται από υλικά με βάση το πετρέλαιο όπως το πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), και η πολυουρεθάνη.

Οι επικριτές αναφέρουν ότι η διαδικασία παραγωγής τόσο για τα δερμάτινα όσο και για vegan leather έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση χημικών που είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ