Καλιφόρνια: Πήγε σε πάρτι και άρχισε να πυροβολεί τους καλεσμένους επειδή τον χώρισε η πρώην του [εικόνες] - iefimerida.gr

Καλιφόρνια: Πήγε σε πάρτι και άρχισε να πυροβολεί τους καλεσμένους επειδή τον χώρισε η πρώην του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, καθώς ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί τους καλεσμένους στο πάρτι που βρισκόταν... επειδή τον χώρισε η σύντροφός του.

Ο Πίτερ Σέλι καθόταν όλη την ώρα σε μία ξαπλώστρα και στο ένα χέρι κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στο άλλο το όπλο του.

Καλιφόρνια: Πήγε σε πάρτι και άρχισε να πυροβολεί τους καλεσμένους επειδή τον χώρισε η πρώην του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος, λοιπόν, ξεκίνησε πυροβολώντας ξαφνικά τον οικοδεσπότη, όταν εκείνος τον παρότρυνε να σηκωθεί και να διασκεδάσει.

Ο 49χρονος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τραυμάτισε 6 άτομα και σκότωσε μία γυναίκα. Μάλιστα, αφού έριξε τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, ο Σέλις κάλεσε την πρώην του στο τηλέφωνο και της εξήγησε τι ακριβώς έκανε.

Καλιφόρνια: Πήγε σε πάρτι και άρχισε να πυροβολεί τους καλεσμένους επειδή τον χώρισε η πρώην του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Δεν σηκώθηκε καν όρθιος. Καθόταν όλη την ώρα. Ακόμα και όταν ξαναγέμισε το όπλο του, καθόταν στην ξαπλώστρα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν πολύ ανατριχιαστικό, το λιγότερο που μπορώ να πω. Δεν σηκώθηκε καν. Δεν είπε τίποτα. Απλώς άρχισε να πυροβολεί», είπε ένας άλλος.

Καλιφόρνια: Πήγε σε πάρτι και άρχισε να πυροβολεί τους καλεσμένους επειδή τον χώρισε η πρώην του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Φαίνεται ότι ο Σέλις ήθελε η πρώην του να γνωρίζει τι έκανε», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στο σημείο έφτασε πρώτο το ελικόπτερο της αστυνομίας, από το οποίο όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί έβλεπαν πεσμένα θύματα στο έδαφος και τον δράστη να ξαναγεμίζει το όπλο του.

Εν τέλει, οι τρεις αστυνομικοί που τον πλησίασαν τον πυροβόλησαν όταν απείλησε να τους ρίξει.

Φωτογραφίες: ΑP- Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάρτι δράστης πρώην
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ