Το παγωμένο βλέμμα της Ιβάνκα: Η αντίδρασή της όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε «κυρία Κούσνερ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το παγωμένο βλέμμα της Ιβάνκα: Η αντίδρασή της όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε «κυρία Κούσνερ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν είχε κανένα δισταγμό να εμφανιστεί αιφνιδιαστικά σε τηλεοπτική εκπομπή. Αλλά έχασε το χαμόγελό της όταν η δημοσιογράφος την αποκάλεσε με το επίθετο του συζύγου της.

Εκπομπή του CBS «βγήκε» από τον Λευκό Οίκο. Μόλις πέρασε από τον χώρο η κόρη του Αμερικανού προέδρου, οι τρεις παρουσιαστές δεν δυσκολεύτηκαν να την πείσουν να βάλει μικρόφωνο και να καθίσει στο τραπέζι της εκπομπής.

Ομως, στο τέλος της συζήτησής τους, η Γκέιλ Κινγκ της είπε «Ευχαριστούμε κυρία Κούσνερ» και στιγμιαία η Ιβάνκα Τραμπ της έριξε ένα παγωμένο βλέμμα, ενώ χάθηκε το χαμόγελό της. Η κόρη του προέδρου έχει κρατήσει το επίθετό της, μετά τον γάμο της με τον Τζάρεντ Κούσνερ, επιχειρηματία και σύμβουλο πλέον του Ντόναλντ Τραμπ, το 2009.

Νωρίτερα, ενώ μιλούσε στην εκπομπή, ο Κούσνερ μπήκε στην αίθουσα. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των παρουσιαστών να τους μιλήσει, εκείνος αρνήθηκε και απλά έστειλε ένα φιλί στη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ