Βρετανία: Η κυβέρνηση διαψεύδει ότι η συνάντηση της Μέι με τον Γιούνκερ ήταν «δύσκολη» - iefimerida.gr

Βρετανία: Η κυβέρνηση διαψεύδει ότι η συνάντηση της Μέι με τον Γιούνκερ ήταν «δύσκολη»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βρετανική κυβέρνηση διέψευσε σήμερα το δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung που έκανε λόγο για μια «δύσκολη» συνομιλία μεταξύ της Τερέζα Μέι και του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, την περασμένη εβδομάδα.

Η Μέι και ο Γιούνκερ δείπνησαν μαζί την περασμένη Τετάρτη, ενόψει των συνομιλιών που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και οι δύο πλευρές είπαν ότι η συνάντηση αυτή ήταν εποικοδομητική.

Ωστόσο η FAS έγραψε την Κυριακή ότι ο Γιούνκερ δήλωσε πως «φεύγει από την Ντάουνινγκ Στριτ 10 φορές πιο προβληματισμένος» απ' όσο ήταν προηγουμένως.

«Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την περιγραφή» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνηση. «Όπως ξεκαθάρισαν η πρωθυπουργός και ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επρόκειτο για μια εποικοδομητική συνάντηση ενόψει της επίσημης έναρξης των διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ