To αντιγηραντικό σνακ που φτιάχνεται σε 5 λεπτά (και έχει σοκολάτα) - iefimerida.gr

To αντιγηραντικό σνακ που φτιάχνεται σε 5 λεπτά (και έχει σοκολάτα)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλά λιπαρά VS κακά λιπαρά.

Μπορεί τα κακά λιπαρά (που βρίσκονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα) να έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της κακής χοληστερόλης, τα καλά, όμως, βοηθούν στην μείωση της αρτηριακής πίεσης, την προστασία της καρδιάς και την ευεξία του οργανισμού μας βοηθώντας στην απορρόφηση των βιταμινών και την ισορροπία των ορμονών.

Οι δίαιτες με πολύ χαμηλά λιπαρά ή χωρίς καθόλου λιπαρά δεν ενδείκνυνται για την σωστή απώλεια βάρους. Μια ισορροπημένη διατροφή που αναζωογονεί το σώμα και την επιδερμίδα ανεβάζοντας τα επίπεδα ενέργειας χαρακτηρίζεται από την παρουσία καλών λιπαρών που βρίσκονται σε τροφές όπως ο σολωμός, ο τόνος, το αβοκάντο, το μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας, το παρθένο ελαιόλαδο.

Ο ειδικός σε θέματα διατροφής και γυμναστικής Brian Comstock γράφει στο Mindbodygreen μια συνταγή για σνακ που φτιάχνεται από απλά υλικά, είναι γευστική και χαρίζει ενέργεια και ευεξία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σοκολάτα γλυκό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ