Φτιάξε μόνη σου αυτό το θαυματουργό σέρουμ για πλούσιες βλεφαρίδες - iefimerida.gr

Φτιάξε μόνη σου αυτό το θαυματουργό σέρουμ για πλούσιες βλεφαρίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ θέλουν τις γυναίκες αμακιγιάριστες. Το natural look, αυτό που δίνει δηλαδή ένα φυσικό αποτέλεσμα στην εικόνα του προσώπου, απαιτεί αψεγάδιαστη και νεανική επιδερμίδα, ενώ δίνει έμφαση σε ένα κυρίως χαρακτηριστικό, τα μάτια.

Αισθησιακά και θηλυκά, μιλούν κι εκφράζονται από μόνα τους, χωρίς να λέτε ούτε μια λέξη. Μια τους κίνηση μαρτυρά τις προθέσεις σας και τα αισθήματα σας.

Πώς όμως θα τα κάνετε ακόμα πιο έντονα και σαγηνευτικά;

Η απάντηση βρίσκεται στις μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες, οι οποίες θα πρέπει να είναι εξίσου φυσικές και όχι αποτέλεσμα μεθόδων όπως τα εξτένσιονς και τώρα μπορείτε να τις αποκτήσετε, φτιάχνοντας ένα θαυματουργό σέρουμ για την περιποίηση τους, το οποίο βασίζεται σε τρία φυσικά συστατικά, το καστορέλαιο, τη βιταμίνη Ε και το αμυγδαλέλαιο.

Διαβάστε τις ιδιότητες τους, ακολουθήστε τις οδηγίες για τη δημιουργία του σέρουμ και επωφεληθείτε από τα άμεσα αποτελέσματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΡΟΥΜ καλλυντικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ