H Mισέλ Ομπάμα επέλεξε ένα τρίχρωμο sundress στην πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό [εικόνες] - iefimerida.gr

H Mισέλ Ομπάμα επέλεξε ένα τρίχρωμο sundress στην πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αρχιτεκτονικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο έδωσε ομιλία η Μισέλ Ομπάμα.

Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τις θέσεις της όσο και με την εμφάνισή της. Η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε ένα τρίχρωμο ασύμμετρο sundress (σε μαύρο, λευκό και μπεζ) που συνδύασε με block heels (πιο μασίφ και τετραγωνισμένα από τα κλασικά λεπτά τακούνια, που συνδυάζουν κομψότητα και άνεση).

Το φόρεμα της («amorous pleated celia dress») από τον οίκο Lafayette 148, αξίας 501 ευρώ έδειξε ιδιαίτερη εύστοχη στιλιστική επιλογή.

Στην ομιλία της η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η πολιτική είναι σκληρή» αποκλείοντας το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της χώρας της. «Δεν θα βάλω τα παιδιά μου σε διαδικασία να το περάσουν ξανά όλο αυτό. Οταν διεκδικείς ένα ανώτερο αξίωμα, αφορά όλη την οικογένειά σου».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα γυναίκα ντύσιμο ρούχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ