Εμπόδια και μπλέξιμο για τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό - iefimerida.gr

Εμπόδια και μπλέξιμο για τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δεδομένα και... μπλέξιμο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μπορεί η ΕΠΟ να ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι, με κάθε επισημότητα, πως η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά, όπως φαίνεται, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι το άλλο Σάββατο το ραντεβού των «δικεφάλων» θα γίνει στον Βόλο! Το στάδιο, που χτίστηκε για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, έχει σοβαρές ελλείψεις, κάτι που επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος του Πανθεσσαλικού, Τάσος Μιλάνος, μιλώντας στο sportfm.gr! Αναλυτικά, είπε: «Το στάδιο δεν έχει κάμερες ασφαλείας. Υπάρχουν κάποιες κάμερες, οι οποίες, όμως, είναι εξωτερικές και για τη φύλαξη του γηπέδου. Όταν η Νίκη Βόλου, τη σεζόν 2014-15, είχε αγωνιστεί στη Super League, είχε εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Η αστυνομία, μάλιστα, είχε κάνει ειδική εγκατάσταση σε μπουθ των δημοσιογραφικών για να μπορεί να ελέγχει τους θεατές. Μετά τον υποβιβασμό της Νίκης Βόλου όλο αυτό το σύστημα ξηλώθηκε μαζί με τις κάμερες»!

Βέβαια, τόνισε πως «οι προβολείς του γηπέδου λειτουργούν κανονικά και γενικώς δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Από αύριο θα περιμένουμε και τους ανθρώπους της ΕΠΟ να έρθουν εδώ για να δουν το γήπεδο».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου Ταξίαρχος Γιάννης Τόλιας μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητικός και σε επικοινωνία του με την ΕΠΟ μετέφερε την άρνηση του αυτή. Ο κ. Τόλιας φέρεται να επικαλείται το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ούτε επίσης διαθέτει άδεια καταλληλότητας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανθεσσαλικό τελικός αεκ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ