Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες» - iefimerida.gr

Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες»

Μουρίνιο: «Δεν έχω πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποδοκιμάστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως δεν δείχνει να επηρεάζεται από αυτό, δηλώνοντας πως δεν έχει πρόβλημα με αυτό.

«Για μένα δεν είναι πρόβλημα. Δεν μου συνέβη ποτέ στην Πόρτο, στην Τσέλσι ή την Ίντερ, αλλά για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Εδώ έχουν αποδοκιμαστεί παίκτες που έχουν πάρει τη Χρυσή Μπάλα, όπως ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο και ο Κριστιάνο. Γιατί όχι κι εγώ. Εκείνοι απαντούσαν με τα γκολ τους, εγώ προσπαθώ να απαντήσω με τη δουλειά μου. Δεν έχω γεννηθεί οπαδός της Ρεάλ. Είμαι ένας επαγγελματίας και δουλεύω σε μία ομάδα. Εκείνη με επέλεξε. Η διοίκηση μίας ομάδας είναι αυτή που νομίμως εκπροσωπεί τους οπαδούς. Με αυτούς η σχέση μας είναι εξαιρετική και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής σχετικά με τις αποδοκιμασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ