Οταν μιλάμε για τον Αντονι Μπουρντέν δεν χρειάζονται συστάσεις.
Ο πολυταξιδεμένος σεφ έχει άποψη με βαρύτητα για το φαγητό χάρη στην επιτυχημένη του πορεία και μπορεί να διακρίνει την καλή ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων.
Ο Μπουρντέν δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους και πάρα πολλές φορές, έχει μοιραστεί με το κοινό τα κακώς κείμενα του φαγητού, αλλά και συμβουλές για να τρώμε καλύτερα. Πάνω από όλα, βάζει την πρώτη ύλη, γι αυτό και στις εκπομπές του πολλές φορές απολαμβάνει περισσότερο το φαγητό που παρασκευάστηκε σε ένα χωριό, με φρέσκες πρώτες ύλες, παρά ένα γκουρμέ γεύμα σε πολύ ακριβό εστιατόριο.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο