Απόλαυση ή και μανία. Τα μακαρόνια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γεύματα των Ελλήνων που συνηθίζουν να τα καταναλώνουν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές τους, ευφάνταστες ή μη.
Είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και μέρος της μεσογειακής διατροφής.
Ωστόσο, αν και υποτίθεται πως αποτελούν εύκολο και γρήγορο πιάτο, η επιτυχία τους κρύβεται σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το χρόνο και τον τρόπο που βράζονται, αλλά και τα συστατικά που προστίθενται σε αυτή τη διαδικασία.
Ο σελέμπριτι chef Φάμπιο Βιβιάνι, που ζει και εργάζεται στο Σικάγο, αγαπά τις μακαρονάδες και αποκαλύπτει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνετε κατά την προετοιμασία τους.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο