Τζέιμς, Σίνγκλετον και Γκάμπριελ δεν επιστρέφουν με το πούλμαν του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Τζέιμς, Σίνγκλετον και Γκάμπριελ δεν επιστρέφουν με το πούλμαν του Παναθηναϊκού

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικρατεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μην επιστρέψουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο με το αεροπλάνο αλλά με το πούλμαν.

Οπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού αντέδρασαν στην απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να επιστρέψει η αποστολή με το πούλμαν σε ένδειξη τιμωρίας για τις κακές εμφανίσεις στα πλέι-οφ.

Τζέιμς, Σίνγκλετον και Γκάμπριελ ήταν σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο οι παίκτες που αντέδρασαν και δεν μπήκαν στο πούλμαν, ενώ όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Τwitter, ο Σίνγκλετον έβγαλε μόνος του εισιτήριο με το αεροπλάνο και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να πετάξει για την Ελλάδα.

Τζέιμς, Σίνγκλετον και Γκάμπριελ δεν επιστρέφουν με το πούλμαν του Παναθηναϊκού | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες από την Τουρκία, ανάμεσα στους παίκτες που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν ήταν και ο Αντώνης Φώτσης!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ