Ηρεμία και πλάνο αναζητεί ο Παναθηναϊκός – Την επομένη του αποκλεισμού - iefimerida.gr

Ηρεμία και πλάνο αναζητεί ο Παναθηναϊκός – Την επομένη του αποκλεισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Αν και είχε το πλεονέκτημα της έδρας αποκλείστηκε από το Final-4 της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να πάρει ούτε μία νίκη κόντρα στους Τούρκους.

Το 3-0 σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας, βλέποντάς την να τελειώνει την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης στην τετράδα της βαθμολογίας και με μόλις μια ήττα σε 15 εντός έδρας παιχνίδια.

Ωστόσο η Φενέρμπαχτσε αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, και που φάνηκε και από την γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά το τέλος του 3ου αγώνα.

«Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Σε μια σειρά αγώνων συνήθως ο καλύτερος κερδίζει και η Φενέρμπαχτσε ηταν καλύτερη. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σοβαρευτούμε και να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έδωσε ουσιαστικά και το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Οι πράσινοι θα συνεχίσουν με τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική τους ηγεσία και την επόμενη σεζόν, αφού ο Ισπανός θα έχει πλέον τη δυνατότητα να φτιάξει ο ίδιος την ομάδα που επιθυμεί και να μην την βρει έτοιμη, όπως έγινε όταν ανέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο ίδιος άλλωστε στη συνέντευξη που ακολούθησε την ήττα από την Φενέρ, ήταν ξεκάθαρος γύρω από τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

«Είναι μία στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, είναι η ώρα να σκεφτούμε τι συνέβη σε αυτά τα play offs να μάθουμε, να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε, τι πρέπει να κάνουμε και είναι η στιγμή να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, παίκτες και προπονητές, όλο το κλαμπ, όλος ο οργανισμός μας και οι οπαδοί μας, να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά γιατί έχουμε να παίξουμε πολύ σημαντικούς ημιτελικούς στο Πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ