Ο πραγματικός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πραγματικός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ να παίζουν εδώ και χρόνια έφιππο πόλο, όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά εκείνη που δεν έχουμε δει ποτέ να ανεβαίνει σε άλογο είναι η Κέιτ Μίντλετον.

Ενώ, λοιπόν, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει παρευρεθεί πολλές φορές στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Ασκοτ, δεν έχει ανέβει ποτέ σε άλογο έστω για να κάνει μία βόλτα.

Ο πραγματικός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τον λόγο εξηγεί η συγγραφέας Μάρκια Μούντι, η οποία έγραψε το βιβλίο «Κέιτ: Η Βιογραφία», αναφέροντας πως η δούκισσα δεν το «έχει» και πολύ με τα άλογα, καθώς η ιππασία ποτέ δεν ήταν ανάμεσα στα χόμπι της.

Ο πραγματικός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η συγγραφέας εξηγεί πως ο Ουίλιαμ και ο Χάρι αγαπούν το πόλο με άλογα, μιας και έμαθαν αυτό το σπορ σε μικρή ηλικία, αλλά γενικά δεν συνηθίζουν να κάνουν συχνά ιππασία όπως η βασίλισσα Ελισάβετ.

Βέβαια, μπορεί η δούκισσα να μην θέλει ούτε να βλέπει άλογο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει μαθήματα.

Αλλωστε, η Κέιτ θα ήθελε πολύ η Σάρλοτ να ακολουθήσει τα βήματα της θείας της Ζάρα Τίνταλ, η οποία είναι εγγονή της Ελισσάβετ και το πρώτο άτομο από την βασιλική οικογένεια που έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πραγματικός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Κέιτ μάλιστα είχε συζητήσει με την τριπλά χρυσή Ολυμπιονίκη Νατάσα Μπέικερ για τα μαθήματα ιππασίας που κάνει η Πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Δούκισσα της είχε πει μάλιστα πως πραγματικά η κόρη της διασκεδάζει όταν έχει μάθημα, καθώς έχει πάθος με τα άλογα και πως παρ΄όλο που εκείνη δεν κάνει, θα κάνει τα πάντα για να την ενθαρρύνει να πετύχει.

Από την άλλη πλευρά, ο πρίγκιπας Τζορτζ κάνει μαθήματα ιππασίας από την ηλικία των δύο ετών, ενώ ο Γουίλιαμ περιμένει πως και πως να του αγοράσει το δικό του άλογο, όταν μάθει λίγο καλύτερα.

Ο πραγματικός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Άλλωστε, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θέλουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν την παράδοση της οικογένειας, καθώς όλοι οι γαλαζοαίματοι ξέρουν να ιππεύουν με πρώτη την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία παρακολουθεί ακόμη ιπποδρομίες.

Φωτογραφίες: ΑP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον βασίλισσα ιππασιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ