Είτε συνοδεύονται από πατάτες λεμονάτες, είτε από λαχανικά ή είναι βουτηγμένα στη χειροποίητη σάλτσα ντομάτας, τα μπιφτέκια είναι ένα από τα πιο κλασικά, αγαπημένα μαμαδίστικα φαγητά που ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις.
Μοσχομυρίζουν, φτιάχνονται σε ελάχιστο χρόνο και τα τιμά όλη η οικογένεια.
Πώς όμως θα κατορθώσετε να πετύχετε την πιο ζουμερή και αφράτη εκδοχή τους, όπως αυτή που σας σερβίρουν πολλές φορές στις ταβέρνες ή τα εστιατόρια;
Το μυστικό δεν κρύβεται ούτε στο ζύμωμα του κιμά...
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο