Ένας πυροσβεστικός κρουνός πλημμύρισε μία ολόκληρη γειτονιά [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ένας πυροσβεστικός κρουνός πλημμύρισε μία ολόκληρη γειτονιά [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πυροσβεστικός κρουνός ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί χάος σε μία γειτονιά της Λαμίας, όταν αφού έσπασε, πλημμύρισε όλο τον δρόμο, με αποτέλεσμα καταστηματάρχες αλλά και υπάλληλοι του δήμου να «τρέχουν και να μην φτάνουν» προκειμένου να σταματήσουν την διαρροή του νερού.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ήταν όταν έσπασε ένας πυροσβεστικός κρουνός και ο πίδακας που δημιουργήθηκε πλημμύρισε με νερά την οδό Αμαλίας.

Καταστηματάρχες έτρεχαν να προλάβουν τα νερά, πριν μπουν στα μαγαζιά του, ενώ πολύ γρήγορα συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. έφτασε στο σημείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr ο κρουνός έσπασε, από μεγάλη πέτρα που έπεσε πάνω του, λόγω των εργασιών κατεδάφισης, που γίνονταν στη συμβολή των οδών Ησαΐα και Αμαλίας.

Ένας πυροσβεστικός κρουνός πλημμύρισε μία ολόκληρη γειτονιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ένας πυροσβεστικός κρουνός πλημμύρισε μία ολόκληρη γειτονιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ