Πήγε να περάσει 30.000 κούτες με λαθραία τσιγάρα από το λιμάνι της Πάτρας - iefimerida.gr

Πήγε να περάσει 30.000 κούτες με λαθραία τσιγάρα από το λιμάνι της Πάτρας

Πήγε να περάσει 30.000 κούτες με λαθραία τσιγάρα από το λιμάνι της Πάτρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο υγιεινό φορτίο με 0% λιπαρά αποδείχθηκε 100% ανθυγιεινό. Ο 39χρονός οδηγός φορτηγού που συνελήφθη από τους άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας. Έκρυβε κάτω από τις παλέτες με τα γιαούρτια...μεταμφιεσμένα λαθραία τσιγάρα.30.000 κούτες εντόπισαν οι διωκτικές αρχές έπειτα από έρευνα που έκαναν σε φορτηγό στην πύλη ελέγχου του νέου λιμανιού.

Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού ψυγείου, καθώς και ο 48χρονος συνοδηγός του, μετέφεραν επιμελώς κρυμμένες στον χώρο του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από χαρτοκιβώτια με γιαούρτια επάνω σε παλέτες, συνολικά 29.772 κούτες με τσιγάρα, χωρίς να κατέχουν νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης τους. Σύμφωνα πάντα με τον λιμενικό, η ποσότητα των τσιγάρων θα μεταφερόταν λαθραία στο εξωτερικό.

Μετά τη σύλληψη του οδηγού και του συνοδηγού του φορτηγού, ακολούθησε η σύλληψη από λιμενικούς του κεντρικού λιμεναρχείου Ελευσίνας του 49χρονου ιδιοκτήτη του φορτηγού - ψυγείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ