Μέσι: Ο κατακτητής της Μαδρίτης – Εφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Μέσι: Ο κατακτητής της Μαδρίτης – Εφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι φαινόμενο. Είναι ο ένας και μοναδικός Λιονέλ Μέσι. Δύσκολα θα υπάρξει στην ιστορία του ποδοσφαίρου, παίκτης σαν τον Αργεντινό, ο οποίος το βράδυ της 23ης Απριλίου έδωσε μια ακόμη μοναδική παράσταση, στο 3-2 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε φροντίσει νωρίτερα να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του και να ηγηθεί της προσπάθειας των μπλαουγκράνα για την αντεπίθεση τίτλου μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η αγκωνιά του Μαρσέλο και το κοντινό πλάνο του σκηνοθέτη με τα αίματα στο πρόσωπο, φαίνεται πως αποτέλεσαν τον «εκνευρισμό» που έψαχνε ο Μέσι για να πατήσει το γκάζι.

Μέσι: Ο κατακτητής της Μαδρίτης – Εφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στα μισά του 2ου μέρους, ο Ράμος έπεσε εγκληματικά με τα δύο πόδια πάνω του. Αφού πήρε την κόκκινη του αντιπάλου, είχε πλέον και το πιο δύσκολο κομμάτι μπροστά του. Να μαζέψει την Μπαρτσελόνα για μια τελευταία επίθεση.

Με μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων, η Ρεάλ έδειχνε ικανή να κρατήσει την ισοπαλία άρα και τη διαφορά των τριών βαθμών στη βαθμολογία. Η κούρσα του Σέρχι Ρομπέρτο, η πάσα στον Αντρέ Γκόμες, το overlap του Ζόρντι Άλμπα και το σπάσιμο της μπάλας στον Μέσι αποτέλεσαν την προετοιμασία με την κορύφωση να έρχεται από το αριστερό μαγικό πόδι του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Lionel Messi's last minute winner is even better with the Titanic music! #fcbrma #ElClasico #Messi #FCBlive #FORCABARCA #barcareal #barca pic.twitter.com/9FLpD7oMZk

Γράφτηκε μια ακόμη ιστορία στη ζωή ενός παιδιού που αυτά που κάνει εδώ και 10 χρόνια στα γήπεδα του κόσμου δεν έχουν προηγούμενο. Σαν κλασσικός Αργεντινός που το αίμα του βράζει, δεν σταμάτησε όμως εκεί. Επιδεικτικά, έβγαλε την φανέλα του και την άπλωσε μπροστά σε χιλιάδες Μαδριλένους.Εκείνη την στιγμή δεν τον ενδιέφερε η κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Γνώριζε πως για μια ακόμη φορά ηγήθηκε της ομάδας του σε ένα παιχνίδι όπου η Μπαρτσελόνα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο.

Εφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του, ίσως στο γήπεδο όπου ήθελε περισσότερο να πετύχει αυτό το γιγαντιαίο ρεκόρ, δίνοντας για μια ακόμη φορά απάντηση στο ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Πρωταγωνιστώντας στο καλύτερο ντέρμπι του κόσμου.

Μέσι: Ο κατακτητής της Μαδρίτης – Εφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Διέταξε σιωπή, όχι με το «calma» του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά με τον δικό του τρόπο.

The Boss. #ElClasico pic.twitter.com/rmwGWS4lNg

Τις τελευταίες ώρες, το παγκόσμιο διαδίκτυο έχει γράψει εκατομμύρια φορές το όνομά του. Έφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του και το τελευταίο συγκαταλέγεται στα πιο χαρακτηριστικά μιας ποδοσφαιρικής ζωής που όμοιά της δεν έχει συναντήσει ο πλανήτης. Μιας ποδοσφαιρικής ζωής, η οποία ξεκίνησε την 1η Μαϊου του 2005!

On the first of May 2005 the phenomenon is born #Messi #Barcelona #ElClasico pic.twitter.com/1LEJWx8oYk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ