Ιστορικό ρεκόρ για τον Φραντζέσκο Τότι της Ρόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιστορικό ρεκόρ για τον Φραντζέσκο Τότι της Ρόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φραντζέσκο Τότι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής της μεγάλη νίκη με 5-1 της Ρόμα επί της Τσεζένα στο «Ολύμπικο» για την 19η αγωνιστική του καμπιονάτο, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα ιστορικό ρεκόρ καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 211 στη πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και έτσι είναι ο παίκτης που έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στην Ιταλία με τη φανέλα μίας και μόνο ομάδας!

Ο Ιταλός άσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό για την ακρίβεια στο 25ο δευτερόλεπτο (μετά από ασσίστ του Έρικ Λαμέλα), και με το συγκεκριμένο τέρμα, ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκούναρ Νόρνταλ, ο οποίος στην δεκαετία το '50 είχε πετύχει 210 γκολ για την Μίλαν, ο οποίος έκλεισε μάλιστα την καριέρα του στη... Ρόμα με την οποία σε δύο σεζόν πέτυχε 15 γκολ!

Ο Τότι κατάφερε όμως και το «έσπασε» το συγκεκριμένο ρεκόρ, καθώς στο 8' πέτυχε το 2-0 και όπως είπαμε έφτασε τα 211 τέρματα στο καμπιονάτο, όλα με τους «τζιαλορόσι».

Στο 9' ο Φάμπιο Μπορίνι έκανε το 3-0 με τη Ρόμα να κάνει... πάρτι! Στο δεύτερο μέρος σκόραραν για τους «τζιαλορόσι» και οι Ζουάν, Πιάνιτς, ενώ από τη φιλοξενούμενη κατάφερε να βρει δίχτυα ο Εντέρ!!! Μείωσε προσωρινά σε 3-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ