Ροβέρτος Σπυρόπουλος:«Το Δημόσιο θα καλύψει τις απώλειες του κουρέματος» - iefimerida.gr

Ροβέρτος Σπυρόπουλος:«Το Δημόσιο θα καλύψει τις απώλειες του κουρέματος»

Ροβέρτος Σπυρόπουλος:«Το Δημόσιο θα καλύψει τις απώλειες του κουρέματος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ότι χάσουν τα ταμεία από το «κούρεμα» των ομολόγων θα αναπληρωθούν από την Δημόσια περιουσία». Αυτό ανέφερε σήμερα ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε το θεσμικό πλαίσιο να αξιοποιήσουμε την ακίνητη περιουσία».

Όσον αφορά στα αναδρομικά του ΕΚΑΣ τόνισε ότι λόγω έλλειψης ρευστότητας είναι αδύνατο να δοθούν όλα τα χρήματα μέσα στον Ιανουάριο αλλά θα έχουν καταβληθεί στους δικαιούχους μέσα στο διάστημα των επόμενων τεσσάρων μηνών.

Αναφερόμενος στα 15.000 άτομα που καταχρόνταν τις συντάξεις του ΙΚΑ, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ σημείωσε ότι θα τους οδηγήσουν όλους στο δικαστήριο και θα διεκδικήσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Για τις συντάξεις, είπε ότι το ΙΚΑ έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει τον φετινό προϋπολογισμό, κατοχυρώνοντας το επίπεδο των συντάξεων, χωρίς να προχωρήσει σε μειώσεις.

Τέλος, ο κ. Σπυρόπουλος σημείωσε ότι έχει ήδη εξοικονομηθεί ένα δισεκατομμύριο ευρώ για το ΙΚΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ