Ακρίβεια, επιμέλεια, υπευθυνότητα, ταχύτητα, υπομονή, φαντασία.
Η δουλειά του chef είναι απαιτητική και χρειάζεται να καταβάλλει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να ανταποκριθεί. Ενας chef πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος υπό συνθήκες πίεσης και βέβαια να βάζει συνεχώς τα δυνατά του για κάθε πιάτο ώστε να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο του πελάτη. Είναι το πρόσωπο που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και την καλή φήμη ενός εστιατορίου.
Εμείς μπορεί να απολαμβάνουμε χαλαρά το πιάτο που φτάνει στο τραπέζι μας, ωστόσο μέχρι αυτό να συμβεί έχει προηγηθεί μια κοπιώδης διαδικασία, το βάρος της οποίας επωμίζεται πάντα ο chef!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο