Aβραμόπουλος: Το σημαντικότερο όλων, η κυβέρνηση να πετύχει την αποστολή της - iefimerida.gr

Aβραμόπουλος: Το σημαντικότερο όλων, η κυβέρνηση να πετύχει την αποστολή της

Aβραμόπουλος: Το σημαντικότερο όλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους 3 πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο Υπουργός Αμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε ότι πέρα από το βίο της κυβέρνησης, προέχει η εκπλήρωση της αποστολής της.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την επίσκεψή του σε Μονάδες της Λάρισας και συγκεκριμένα την 1η Στρατιά, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων σχολίασε την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση έχει οριοθετηθεί χρονικά, ωστόσο, το σημαντικότερο πέρα από το χρόνο και το βίο αυτής της κυβέρνησης είναι η εκπλήρωση της αποστολής της».


Κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του, υπήρξε συμφωνία ακόμα και για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ωστόσο, οι Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης διαφώνησαν για το θέμα των εκλογών.

Σε ερώτηση που έγινε στον Υπουργό Άμυνας για το αν τίθεται θέμα κατάργησης της 1ης Στρατιάς ή της 110 Πτέρυγας Μάχης , υπενθύμισε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα έδωσε οδηγίες για μια ολοκληρωμένη μελέτη για τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.«Συνεπώς, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ