Η Πάμελα Αντερσον υποστηρίζει τον νεοκομμουνιστή υποψήφιο Μελανσόν - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον υποστηρίζει τον νεοκομμουνιστή υποψήφιο Μελανσόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πάμελα Αντερσον, η ζωόφιλη ακτιβίστρια, εκδήλωσε την υποστήριξή της στον γάλλο υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, νεοκομμουνιστή Ζαν Λικ Μελανσόν, μέσω του σάιτ του Ιδρύματός της.


Σε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Ασάνζ, ο Μελανσόν και τα ζώα», η Πάμελα παρουσιάζει τον γάλλο νεοκομμουνιστή ως «τον πιο πιστό φίλο των ζώων, πρωταθλητή της κλιματικής αλλαγής και έναν πεπεισμένο οπαδό της δικαιοσύνης για όλους».
Προφανώς, ο δεσμός της με τον Τζούλιαν Ασάνζ έπεισε την κοσμική σταρ να στηρίξει τον ρωσόφιλο Μελανσόν: «Mister Μελανσόν για πρόεδρο! Σας παρακαλώ», έγραψε.
Πολλές διεθνείς προσωπικότητες στηρίζουν την υποψηφιότητα Μελανσόν. Ο αμερικανός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι ή οι ηθοποιοί Μαρκ Ρούφαλο και Ντάνι Κλόβερ κυκλοφόρησαν κείμενο υποστήριξης και κάλεσαν τους γάλλους ψηφοφόρους να ενωθούν «πίσω από τον υποψήφιο της Αριστεράς που ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάμελα Άντερσον Μελανσόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ