Η Λάουρα Νάργες έπαθε κρίση πανικού πριν από αγώνισμα- Κατέρρευσε στην πίστα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Λάουρα Νάργες έπαθε κρίση πανικού πριν από αγώνισμα- Κατέρρευσε στην πίστα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεξε και έχασε την ψυχραιμία της η Λάουρα Νάργες, μόλις είδε το αγώνισμα της Τετάρτης στο Survivor.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες του Survivor έπρεπε να ανέβουν τις σκάλες για να φτάσουν στην αφετηρία του παιχνιδιού, απ΄όπου θα έπεφταν με μία κουλούρα από την νεροτσουλήθρα που είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες του αγωνίσματος.

Γνωρίζοντας οι συμπαίχτες της πως η Λάούρα έχει υψοφοβία και φοβάται το νερό, προσπάθησαν να την εμψυχώσουν πριν ξεκινήσει, αλλά μάταια.

Η ίδια μόλις ανέβηκε στο σημείο της αφετηρίας πανικοβλήθηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Η Ελισάβετ από την ομάδα των «Μαχητών» πήγε αμέσως δίπλα της για να την καθησυχάσει, ενώ στο σημείο έφτασαν και οι συμπαίκτες της, οι οποίοι την κατέβασαν από την πίστα.

Εν τέλει, το έπαθλο, το οποίο ήταν ένα... αρνί και μπύρες, το κέρδισαν οι μαχητές με (10-4), οι οποίοι φαίνεται να βρίσκουν και πάλι την φόρμα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάουρα Νάργες διάσημοι Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ