Εντονες αποδοκιμασίες εισέπραξαν οι βουλευτές του νομού Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ όταν θέλησαν να παρευρεθούν σε εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο κεντρικός δήμος.
Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Σιμορέλης αντιμετώπισαν την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου την στιγμή που κατευθύνθηκαν στο μνημείο των 5 απαγχονισμένων ΕΠΟΝιτών προκειμένου να καταθέσουν κοινό στεφάνι.
![Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-04/tikalaola1.jpg?itok=Zjywom9Y)
Μέλη πολιτικών οργανώσεων και απλός κόσμος που βρέθηκαν στο σημείο της εκδήλωσης αποδοκίμασαν τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές φωνάζοντας συνθήματα.
![Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-04/trikalaola2_0.jpg?itok=8g-P6fw9)
«Τσίπρα, θυμήσου, το χώμα που πουλάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Λαέ, θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ».
![Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-04/trikalaola3.jpg?itok=3JSB8yJj)
Πηγή: trikalaola.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο