H Iρίνα Σάικ με σέξι μπικίνι μετά τη γέννηση της κόρης της -Θεϊκό κορμί [εικόνες] - iefimerida.gr

H Iρίνα Σάικ με σέξι μπικίνι μετά τη γέννηση της κόρης της -Θεϊκό κορμί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία της με μπικίνι μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Iρίνα Σάικ λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Με ένα μαύρο, σέξι μπικίνι, η Ιρίνα Σάικ ποζάρει στον φακό σε χαλαρές στιγμές στην πισίνα. Εχοντας τα μάτια της κλειστά από την απόλαυση της στιγμής, η Ρωσίδα καλλονή φαίνεται... σαν μην γέννησε ποτέ!

H Iρίνα Σάικ κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη γέννα της και το γεγονός δεν πήρε αμέσως έκταση. Το γνωστό περιοδικό που έκανε την αποκάλυψη για τη γέννα της αναφέρει ότι το μοντέλο και ο ηθοποιός νιώθουν ευλογημένοι. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ως αφοσιωμένη επαγγελματίας, δεν «πάγωσε» τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ο Μπράτλει Κούπερ στάθηκε στο πλευρό της και όλα κύλησαν υπέροχα για εκείνη και το μωρό τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR και δείτε φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρίνα Σάικ κορμί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ