Αυτοκτόνησε στο κελί του ο Ααρον Χερνάντεζ - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο Ααρον Χερνάντεζ

Φωτογραφία: Stephan Savoia/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Άαρον Χερνάντεζ βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στη φυλακή της Μασαχουσέτης.

Το αρμόδιο τμήμα της Μασαχουσέτης επιβεβαίωσε το θάνατο του πρώην άσου αποκαλύπτοντας ότι το πτώμα του ανακαλύφθηκε στο κελί του στις φυλακές της Souza Baranowski στο Shirley της Μασαχουσέτης περίπου στις 3:05 π.μ τοπική ώρα την Τετάρτη το πρωί.

«Ο κ. Χερνάντεζ ήταν μόνος του στο κελί του» δήλωσε εκπρόσωπος των φυλακών προσθέτοντας ότι είχε προσπαθήσει να μπλοκάρει την πόρτα από το εσωτερικό της.

Ο 27χρονος πρώην άσος των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς του NFL κρεμάστηκε με το σεντόνι του, το οποίο είχε δέσει στα κάγκελα του παραθύρου του κελιού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χερνάντες είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2013 για τη δολοφονία του Οντι Λόιντ. Δύο χρόνια αργότερα το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε ισόβεια.

Πριν από λίγο καιρό, κάθησε ξανά στο εδώλιο, κατηγορούμενος για το φόνο δύο ανθρώπων από το Πράσινο Ακρωτήρι, το 2012, έξω από νυχτερινό κέντρο στη Βοστόνη.

Ο Χερνάντεζ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες αυτές και όπως ανέφερε ο δικηγόρος του σκόπευε να κάνει έφεση στην πρώτη καταδικαστική απόφαση.

Statement on #AaronHernandez, from Massachusetts prison authorities: pic.twitter.com/2DEJCjoP7T

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NFL Άαρον Χερνάντεζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ