Χωρισμός; Κινήσεις που μπορούν να σώσουν το γάμο, πριν τον διαλύσεις οριστικά - iefimerida.gr

Χωρισμός; Κινήσεις που μπορούν να σώσουν το γάμο, πριν τον διαλύσεις οριστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δυσάρεστα νέα είναι πως νιώθετε ότι ο γάμος σας έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Τα καλά νέα όμως είναι πως αν έχετε τη διάθεση να κάνετε μία προσπάθεια να σώσετε τη σχέση ή το γάμο σας, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα σας δώσουν το πάτημα για μία νέα αρχή σαν ζευγάρι.

Προκειμένου όμως να αλλάξετε ριζικά την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε ριζικά και τη νοοτροπία σας. Η ανάληψη ευθυνών από την πλευρά σας στις διαφωνίες που προκύπτουν είναι το νο1 βήμα για να βελτιώσετε τη σχέση σας και κυρίως, είναι το βήμα με το οποίο θα καταφέρετε να αλλάξετε όλη τη δυναμική της.

Οι έρευνες έχουν δείξει πως ο συνηθέστερος λόγος που τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα είναι πως ο ένας από τους δύο -ή και οι δύο- έχει κυριευτεί από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα για τη σχέση και για το άλλο τους μισό, νιώθοντας θυμό και απογοήτευση. Σε μία πρόσφατη έρευνα με 14.000 συμμετέχοντες, αποδείχθηκε πως οι γυναίκες είναι αυτές που συνήθως αρχίζουν να σκέφτονται τον χωρισμό, με τους άντρες να έχουν μία πιο αποστασιοποιημένη στάση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρισμός ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ