Ενα από τα καλύτερα αλείμματα είναι η χτυπητή.
Επιλέξτε ποιοτική φέτα, όχι πολύ μαλακή και αγοράστε καλές πιπεριές Φλωρίνης. Η προετοιμασία αυτής της καταπληκτικής συνταγής είναι 5 λεπτά!
Υλικά
- 200 γραμμάρια φέτα ημίσκληρη
- 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, κονσέρβα
- Μερικά φύλλα δυόσμο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
- Λυώστε χοντρά την φέτα με πηρούνι
- Κόψτε σε λεπτές λωρίδες την πιπεριά Φλωρίνης
- Σε ένα μπολ αναμείξτε όλα τα υλικά, και το σκόρδο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο
- Προσθέστε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
- Απολαύστε την κτυπητή σε κάθε τραπέζι σας ή σκέτο ντιπ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο