Αντώναρος: Και στις επόμενες εκλογές Παπακώστα θα ψηφίσω - iefimerida.gr

Αντώναρος: Και στις επόμενες εκλογές Παπακώστα θα ψηφίσω

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σηκώνει το γάντι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με μια αιχμηρή του τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ετσι, μόνο να «καταλαγιάσουν» δεν αφήνει τα όσα έχουν προηγηθεί, με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντικατασταθεί η Κατερίνα Παπακώστα από αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας του κόμματος, ως απάντηση στις τοποθετήσεις της πρώτης για τον αντιπρόεδρο του κόμματος της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη.

«Σημερα θα σας αποκαλύψω κάτι το οποίο δεν κάνω συνήθως. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχα δώσει έναν απο τους τέσσερις σταυρούς που δικαιούμαι ως ψηφοφόρος στην Β Αθηνών στην φίλη και πιστή Νεοδημοκράτισσα Κατερίνα Παπακώστα.
Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην της εκφράσω την προτίμηση μου και στις επόμενες εκλογές - οψέποτε γίνουν», σημειώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πυροδοτώντας το ήδη εκρηκτικό σκηνικό των τελευταίων ωρών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ