«Δεν είμαι ερωμένη του καπετάνιου του Costa Concordia» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Δεν είμαι ερωμένη του καπετάνιου του Costa Concordia» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα που θεωρείται μάρτυρας κλειδί από τις Ιταλικές αρχές για το τί προηγήθηκε του πολύνεκρου ναυαγίου του Costa Concordia, η 25χρονη Domnica Cemortan, αρνείται τη σχέση της με τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιο , τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ήρωα!

Η 25χρονη Μολδαβή « σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera υποστηρίζει ότι την ώρα της πρόσκρουσης ο καπετάνιος «μου έδειχνε φωτογραφίες της κόρης του, όταν ήταν μικρή. Ένας άντρας που ψάχνει ερωμένη δεν συμπεριφέρεται έτσι»

Αν και αρνείται την μεταξύ τους σχέση, η Cemortan επιμένει να υποστηρίζει τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου, ενώ δεν διστάζει να δηλώσει ότι τον θεωρεί και ήρωα.
«Για μένα, ο διοικητής Schettino είναι ήρωας επειδή στα μάτια μου έχει συμπεριφερθεί ως ήρωας. Πιστεύω ότι έχει κάνει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια. Είμαι σίγουρη ότι ήταν ακόμα στη γέφυρα, τα μεσάνυχτα, διότι εκείνη τη στιγμή μας είπε να φύγουμε, να εγκαταλείψουμε το πλοίο. Ήμουν με μια άλλη συνάδελφο - μας είπε να τρέξουμε μακριά. Τον είδα πάλι πολύ αργότερα, στο νησί. Πάντα είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους.».

Την ψυχραιμία της, πάντως, την έχασε μόνο όταν ρωτήθηκε με ποια ιδιότητα ήταν στο πλοίο. Όπως εξήγησε, το εισιτήριο το αγόρασε από την Ιταλία, ενώ επέλεξε το πλοίο επειδή εκεί εργάζονταν ορισμένοι φίλοι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ