Μια εύκολη συνταγή, πεντανόστιμη, με λίγα και αγνά υλικά.
Υλικά
- 1 ζύμη για πίτες
- 150 γραμμάρια τυρί της αρεσκείας σας τριμμένο
- 2 κολοκυθάκια
- 5-6 ντοματίνια
- 1 κουτάκι μικρό κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο θυμάρι τριμμένο
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς
- Ανοίξτε τη ζύμη και τοποθετήστε την σε βουτυρωμένο ταψάκι, τρυπήστε την με ένα πηρούνι
- Πλύντε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα λεπτές, στρογγυλές φέτες
- Ρίξτε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί, ροδίστε καλά τις φέτες κολοκυθιού
- Ρίξτε το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι, βάλτε τις σε χαρτί να αφήσουν το λάδι όταν ροδίσουν
- Σε μπολ σπάστε τα αυγά, προσθέστε την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε καλά με πηρούνι
- Προσθέστε το τριμμένο τυρί, ανακατέψτε -Αφήστε λίγο τυρί για από πάνω
- Ρίξτε το μείγμα πάνω στη ζύμη -Από πάνω τις φέτες κολοκύθι
- Προσθέστε και τα ντοματίνια, κομμένα στα δύο
- Ρίξτε τριμμένο τυρί σε όλη την επιφάνεια , ψήστε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο