Ερχονται βροχές, έρχονται καταιγίδες - iefimerida.gr

Ερχονται βροχές, έρχονται καταιγίδες

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει και πάλι ο καίρος κάθως το Σαββατοκύριακο αναμένεται να σημειωθούν ισχυρές βροχές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 -9. Από το μεσημέρι πάντως και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά και ημιορεινά. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ