Κοντά σε συμφωνία για το PSI αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται - iefimerida.gr

Κοντά σε συμφωνία για το PSI αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται

psi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του επικεφαλής του IIF Τσάρλς Νταλάρα

ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση και οι ιδιώτες πιστωτές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την οριστικοποίηση των όρων του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI). O κ. Νταλάρα δήλωσε το μεσημέρι στο Bloomberg ότι «είναι πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις για το PSI αργότερα εντός της ημέρας».

Ωστόσο τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως το θέμα να μην κλείσει σήμερα και οι διαπραγματεύσεις να συνεχιστούν. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε ένα πλαίσιο συμφωνίας που έχει γίνει αποδεκτό και από την ΕΕ. Ωστόσο υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα σε τεχνοκρατικά και νομικά θέματα, τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν. Το μεσημέρι μάλιστα έγινε διεθνής τηλεδιάσκεψη για το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ