Μεξικό: Πολύνεκρο δυστύχημα από μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο - iefimerida.gr

Μεξικό: Πολύνεκρο δυστύχημα από μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο

Φωτογραφία: Rebecca Blackwell/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 9 τραυματίστηκαν σε πολύνεκρο δυστύχημα, που σημειώθηκε νωρίτερα στην Πολιτεία Μιτσοακάν στο Μεξικό.

Το δυστύχημα συνέβη όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα λεωφορείο και ένα βυτιοφόρο καυσίμων, το οποίο στη συνέχεια ανατινάχθηκε.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να ανασύρουν πτώματα από το σημείο της σύγκρουσης και ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας στο Πετακάλκο, στα σύνορα της Πολιτείας Γκερέρο και της γειτονικής Πολιτείας Μιτσοακάν.

«Κάποιοι έχουν υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα», ανέφερε η εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως τουλάχιστον ενννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, με κάποιους από αυτούς σοβαρά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το λεωφορείο ταξίδευε στα παράλια του Ειρηνικού, όταν συγκρούστηκε με το βυτιοφόρο, που είχε φύγει από την περιοχή Λαζάρο Καντρένας με πορεία προς το εσωτερικό της χώρας.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεξικό δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ