Πελέ: Ας πετύχει ο Μέσι 1283 γκολ όπως εγώ, και ύστερα μιλάμε - iefimerida.gr

Πελέ: Ας πετύχει ο Μέσι 1283 γκολ όπως εγώ, και ύστερα μιλάμε

Μουντιάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτος αλαζονεία εμφανίστηκε ο κορυφαίος για πολλούς ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Πελέ, o οποίος σε συνέντευξή του συνέκρινε τον εαυτό του με τον νεαρό άσσο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσσι.

Αμφισβητώντας την αξία του Μέσι, ο Πελέ είπε στην γαλλική εφημερίδα Le Monde «Ας φτάσει ο Μέσι τα 1283 γκολ που πέτυχα εγώ στην καριέρα μου και ας κατακτήσει τρία παγκόσμια Κύπελλα και μετά θα μιλήσουμε όσο θέλετε».

Εν συνεχεία πορεύτηκε στον ίδιο δρόμο: «Τα ρεκόρ είναι για σπάνε αλλά το βλέπω δύσκολο να σπάσουν τα δικά μου. Ο κόσμος με ρωτάει ακόμα αν έχει γεννηθεί ο νέος Πελέ. Ποτέ. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου έκλεισαν το εργοστάσιο».

«Μαζί μου κανείς αμυντικός δεν ήξερε με ποιο πόδι θα σουτάρω. Χρησιμοποιούσα πολύ και το κεφάλι. Με τον Μέσι είμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο αναφορικά την τεχνική αλλά εγώ έχω περισσότερες διακρίσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ