Βενεζουέλα: Και 5ος νεκρός στις διαδηλώσεις κατά Μαδούρο [εικόνα] - iefimerida.gr

Βενεζουέλα: Και 5ος νεκρός στις διαδηλώσεις κατά Μαδούρο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός από σφαίρα της πολιτοφυλακής έπεσε και 5ος διαδηλωτής στις αναταραχές στη Βενεζουέλα εναντίον του Προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Ο 32χρονος άνδρας, που είναι το πέμπτο θύμα των διαδηλώσεων από την 1η Απριλίου οπότε και ξεκίνησαν οι αναταραχές, υπέκυψε τα ξημερώματα στα τραύματά του, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο άνδρας πέθανε στην Πολιτεία Λάρα και σύμφωνα με τον τοπικό βουλευτή, Αλφόνσο Μαρκίν πρόκειται για «ένα νέο θύμα της δικτατορίας».

Μάλιστα, ο βουλέυτής ανήρτησε και τη φωτογραφία του στο twitter γράφοντας ότι πρόκειται για τον Καλντερόν Αντόνιο Γκρουσένι, ο οποίος πάλευε για τη ζωή του 30 ώρες.

Falleció en el HCUAMP luego de 30horas luchando por su vida, Gruseny Antonio Calderón (Tony) otra víctima más de la dictadura #Barquisimeto pic.twitter.com/y2Cwc10f87

Στην ίδια Πολιτεία σκοτώθηκαν την Τρίτη ένας 13χρονος και ένας άνδρας 36 ετών ενώ δύο ακόμα 19χρονοι φοιτητές έχασαν τη ζωή τους στις 6 και τις 11 Απριλίου, από πυροβολισμούς ενώ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις.

Η αντιπολίτευση καλέσει τους υποστηρικτές της να διαδηλώσουν μαζικά στη «μητέρα όλων των διαδηλώσεων» στις 19 Απριλίου, που θα γίνει στο Καράκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενεζουέλα Μαδούρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ